Så går det till

En 'personal brand' fotografering med Lumeah från början till slut

1. Kontakt

Ta kontakt genom att fylla i kontaktformuläret.

När jag vet lite mer om hur jag kan hjälpa dig, kommer jag att skicka information om priser och de olika paketen. Jag kommer också skicka ett frågeformulär så jag kan få veta mer om dig och ditt företag.

2. Let’s chat

Vi bokar in ett planeringsmöte så vi kan lära känna varandra och planera vilken typ av ‘stories’ du vill berätta med dina bilder och vilken sorts bilder skulle passa din personal-brand bäst. Vi kommer också diskutera vilka miljöer skulle passa och om du vill ha hjälp med styling mm.

3. Fotograferingen

Den roligaste delen! Du behöver bara slappna av och var dig själv, det är inte svårare än så. Vi kommer att umgås, prata och ha roligt – och samtidigt ta snygga, autentiska bilder på dig. Jag känner mig väldigt obekväm framför kameran, och vill därför göra fotograferingen så smärtfritt som jag kan för dig. Du behöver inte stå ut med strikta poser och jag kommer att ge dig saker att göra och tänka på för att få mer naturliga reaktioner.

Om det skulle passa ditt personal-brand, följer jag med till din artbetsplats och tar detalj- och dokumentära bilder, när du träffar andra och jobbar som vanligt. De bilderna gör att dina potentiella kunder kan relatera och visualisera sig själv i din miljö, vilket gör steget till att ta kontakt med dig mycket lättare.

Fotograferingen kan ta allt från 15-30 minuter för en porträttfotografering till några timmar eller en hel dag för ett större paket med bilder för sociala medier och hemsida, inklusive porträttbilder, detaljer, olika miljöer och kläder.

4. Jag fixar resten

Efter fotograferingen, kan du göra det som du gör bäst, att driva ditt företag, och jag tar hand om resten.

Jag gör urvalet och väljer de bästa bilderna från fotograferingen och redigerar dem (inklusive att formattera dem för web eller sociala medier mm enligt dina behov).

Inom två veckor efter fotograferingen kommer jag att skicka en länk till ditt lösenordsskyddade galleri. För kortare porträttfotograferingar kommer du få se ett antal provbilder så att du kan välja dina favoriter. För personal-brand fotograferingar får du ladda ner alla utvalda bilder så fort du får länken.

5. Enjoy!

Dela bilderna, kommunicera med dina följare och njut av resultatet!

Pin It on Pinterest