MYCKET MER ÄN BARA ETT FORETAGSPORTRÄTT

 

BYGG ETT STARKT PERSONLIGT VARUMÄRKE OCH ATTRAHERA DINA DRÖMKLIENTER

MED NATURLIG STORYTELLING FOTO

av Janine Laag, Lumeah Photography

Sverige | Australien | Världen

“Jag vill inte bara ha ett ‘passfoto’ att lägga upp på hemsidan.

Det säger inte tillräckligt mycket om mig.”

Cattis Olsson, CAPUMA (en kund som verkligen förstår varför storytelling foto är ett måste för sitt företag)

Det är svårt att nå ut i bruset

Det finns så många inspirerande entreprenörer som försöker nå samma kunder som du.

Det som kommer att skilja ditt företag från mängden är DU!

Professionella bilder på din hemsida och i sociala medier kommer att hjälpa dina kunder att relatera till den verkliga personen bakom företaget. De kommer att känna förtroende och se passionen bakom produkterna eller tjänsterna som du säljer. På det sättet kan du:

attrahera dina drömklienter

bygga förtroende

få ditt företag att växa

Varför ska man välja Lumeah Photography?

Avslappnad Fotografering

Glöm stela poser och låtsas leenden.

Det är inte alla som tycker om att stå framför kameran, så det kan kännas skönt att bli fotograferad av någon som bryr sig och vill att du ska må bra och få en härlig upplevelse under din fotografering. När man kan slappna av och få vara sig själv, blir man  automatiskt snyggare på bild.

Unika Bilder

Det handlar om dig och ditt företag.

Allt, från miljöerna och klädval, till vilka ‘stories’ och känslor dina bilder förmedlar är skräddarsytt till ditt unika personligt varumärke och det du behöver visa upp för att attrahera dina drömklienter.

Professionell fotograf

Din tid, dina pengar och ditt rykte är värdefulla.

Du är värd mer än selfies, stockfoton och oprofessionella fotografier. Jag kommer att ta hand om dig genom hela processen – från första kontakt till planeringsmöte, till fotografering, bildleverans och vidare.

 

Se några exempel på mitt arbete

Portfölj från porträtt och personal brand fotograferingar för att fånga naturliga och professionella varumärkes fotografier för entreprenörer och företagare.

Bilder för webb, sociala medier och marknadsföring.

Klick på bilderna nedan för att se mer från fotograferingarna.

Personal Brand Fotopaket

Välj ett fotopaket som passar dina behov, oavsett om du behöver en komplett skräddarsydd bildbank till din hemsida, sociala medier och marknadsföring, eller bara en uppdaterad porträttbild.

Hur går det till när du bokar en personal brand fotografering?

1. Planering

Klick på knappen för att fylla i kontaktformuläret och berätta lite om dig och ditt företag.

Vi kommer då att börja med ett frågeformulär och planeringsmöte för att lära känna varandra och planera vilken sorts bilder och miljöer skulle passa ditt personligt varumärke bäst. Om du är osäker på vad du har för personligt varumärke, hjälper jag dig.

“Jag hade inte förväntat mig så mycket förarbete! Det känns som att jag är i goda händer med dig. Du är så himla proffsig och allt du säger och skriver känns så genomtänkt och med mig som kund i fokus!!”

2. Fotografering

Under din fotografering behöver du bara slappna av och ha roligt. Vi kommer att umgås, prata och ha det trevligt – allt medans jag tar vackra, autentiska bilder på dig.

Det kan kännas jobbigt att stå framför kameran, men mina fotograferingar är avslappnade, roliga och smärtfria! Jag vill att du ska känna att du kan vara dig själv och jag undviker stela poser. Jag kommer att guida dig genom hela processen och hjälpa dig att glömma bort kameran – för det är då man blir snyggast på bild.

“Stort tack för idag! Jag är fortfarande helt euforisk! Med ditt naturliga sätt känns det verkligen som att hänga med en god vän och ha väldigt roligt och trevligt vilket gör att jag själv kan visa min rätta sida.”

3. Resultat

Inom två veckor kommer du att få en länk till ditt lösenordsskyddat galleri så att du kan ladda ner dina bilder och börja sprida dem på din hemsida och sociala medier. Jag ser till att bilderna är i rätt format för dina behov och ger förslag på hur du kan använda dem på bästa sätt.

Kombinera dina skräddarsydda bilder med tydlig och inbjudande text där du är din autentiska jag och skapa genuina relationer med dina följare.

“Alltså känslan att kunna skicka ut nyhetsmail med dessa snygga bilder!!! Jag kan knappt fatta att det är jag själv på bilderna ibland. Jag känner mig så stolt!”

Recensioner från några kunder

Om du är en entreprenör och letar efter fotograf till dig och ditt företag kan jag varmt rekommendera Lumeah Photography!

Janine är verkligen hängiven, autentisk och varm som person. Du kommer inte att ångra investeringen eftersom hon tar otroligt bra bilder och din fotografering kommer vara både rolig och avslappnad.

Hon är en person som levererar över förväntningar, i allt från förarbete, till engagemang till leverans av bilderna.

Christine Nord

Kärriärförändrare, Nord Coaching

Att anlita Janine att ta mina nya bilder för webb/sociala medier är den bästa investeringen jag har gjort.

Från första kontakt, till bokning och det formulär jag fick fylla i till de sista avslutningsfrågorna under fotograferingen… Allt hade en så fin layout och känsla och det kändes oerhört professionellt hela vägen.

Eftersom jag hjälper entreprenörer och företag att bygga starka personliga varumärken online, så har det varit så viktigt för mig att Janine har fångat det ljus jag önskade och ‘mina färger’. Det har gjort att jag kunnat använda bilderna både till webb/sociala medier och att de ‘hänger ihop’ och mina klienter har velat ha lika fina bilder!

Att vi sedan hade så otroligt kul på fotograferingen och att jag aldrig ville sluta… och pratade om att boka ny fotografering direkt… det ger henne 5 glittrande stjärnor.

Jag rekommenderar verkligen Janine och Lumeah Photography till dig som vill ha bilder med äkta feeling och en fotograf som ser till hela dig och ditt personliga varumärke.

Jag kan knappt vänta tills vi åker till Cannes i april och ska ta nya bilder vid havet.

Malin Hammar-Blomwall

Brand & Business Designer, Malin Hammar-Blomwall

Janine har en förmåga att få en att känna sig otroligt avslappnad. Med sitt naturliga sätt känns det verkligen som att hänga med en god vän och ha väldigt roligt och trevligt vilket gör att jag själv kan visa min rätta sida.

För mig var det viktigt att hitta en fotograf som förstår mig. Genom att skapa olika stories som jag vill förmedla kunde Janine verkligen få fram mig och den känsla jag vill förmedla genom bilderna.

Hela upplägget är otroligt proffsigt med frågor där jag får fundera på vilka stories jag vill visa upp, ett inledande möte där vi pratar ihop oss och sedan några timmar för fotograferingen på utvalda platser.

Detta är personal branding photograpy när den är som bäst. Jag vill alltid ha Janine med mig, inte bara för att hon är en otroligt duktig fotograf utan även för att hon är en otroligt härlig människa som man blir glad av att umgås med.

Cattis Olsson

Mentalstyrkecoach, Capuma

Success Stories

Det är otroligt roligt at se hur mina kunder använder sina bilder på sina hemsidor, sociala medier, nyhetsbrev och på många andra sätt.

Jag blir mest glad av att se hur mycket självförtroende de får av att ha professionella bilder som är skräddarsydda till sitt varumärke, som fångar sina unika värden och tar sin marknadsföring till en högre nivå och att de dessutom sparar väldigt mycket tid av att ha en personlig bildbank.

Kompetent & empatisk

Dina följare förväntar sig inte att du ska vara perfekt. De vill att du ska vara dig själv. De vill skapa en relation med en person som är kompetent och som bryr sig.

Personal brand photography är skräddarsydd till ditt varumärke – och viktigaste av allt, till det som kommer att attrahera dina drömkunder.

Du och ditt företag är unika och det ska återspeglas i bilderna du använder.

Naturliga och autentiska bilder som visar din personlighet

Jag jobbar oftast med befintligt ljus och tycker om att berätta en historier med mina bilder.

Jag vill fånga autentiska bilder som speglar din personlighet, i en miljö som fångar känslan av dig och ditt företag. Oavsett om det är på din arbetsplats, ett kafé, i ditt hem, någon favorit del av stan, på en strand eller i din favorit stad i världen. Möjligheterna är oändliga.

Låt mig hjälpa dig att slappna av och fånga ditt allra bästa jag och översätta ditt personligt varumärke i bilder.

Facebook

Var med i diskussionen

Instagram

Se de senaste inläggen

Blogg

Få tips och inspiration

Kontakt

Boka en fotografering

Hej! Janine här.

När du bokar en fotografering med Lumeah Photography är det jag som är bakom kameran och som håller din hand genom hela processen. Jag kommer att hjälpa dig att slappna av och släppa fram din personlighet så att jag kan skapa bilder som är skräddarsydda till ditt personligt varumärke.

Jag följde mitt hjärta hela vägen från Australien till Sverige och det känns som hemma här nu. Jag tror att min avslappnad, jordnära personlighet har följt med mig från Australien, och jag är besatt av att ge den mest professionella och omtänksamma servicen som möjligt.

Jag är allergisk mot allt som är fejk. Jag vill verkligen att mina kunder ska lyckas och jag tror på att mina bilder kan hjälpa dem att nå sina mål.

DOWNLOAD YOUR PDF:

5 Secrets for Building an Authentic Personal Brand

Join the mailing list to get your PDF guide and find out how to build an authentic personal brand to attract your dream clients and boost your business.

Success! Your tips are on their way to your inbox.

Pin It on Pinterest